30 Ekim 2015 Cuma

Avon Nailwear Pro+ Ojeleri


Avon'un ojelerini denediniz mi? Evet hanımlar bugün sizlere Avon'un en çok beğenilen ve bu ay katalogumuz da indirimde olan ojelerini tanıtıyorum. Avon Nailwear Pro+ ojeleri birbirinden güzel her tona sahip renkleri ile gökkuşağı zenginliğinde renklere sahiptir.

Bu serimizde dikkat çeken en önemli özellik 12 güne kadar kalıcı olması. Ojelerinizi sık sık değiştirmek yerine sadece bozulan ya da çıkan uçlarına yenileyerek 12 güne kadar kalıcı hale getirebilirsiniz. 
Gökkuşağı zenginliğine sahip serimizde dilerseniz parlak dilerseniz saten tonları seçerek sizlerde en sevdiğiniz renkleri tırnağınız da göz kamaştırıcı bir şekilde yansıtabilirsiniz. Üstelik ojelerinizi tırnağınızdan çıkararırken daha kolay olması açısından tırnak cilamızdan alarak ojeyi sürmeden önce kullanırsanız çıkardığınız da tırnaklarınızdan kolayca çıkacaktır.

Avon'un tırnak dekorasyon fırçalarını oldukça uygun fiyatları ile alarak ojelerinizi sadelikten kurtarak desen katın. Bu sizi hem daha farklı hem de orjinal gösterecektir. Girdiğiniz her ortamda rahatlıkla dikkat çekebilirsiniz. Sevdiğiniz renkleri karıştırın ve birbirinden şahane desenleri tırnaklarınız da yansıtın. 
Avon Nailwear Pro+ ojeleri kampanya 12 katalogumuzda 15,00 tl yerine 6,95 tl'ye düşmüştür. Magic Effects serimizde en çok tercih edilen ojelerimizdendir. Kırçıl etkisine sahip ojelerden sizlerde alarak bu soğuk havalarda tırnaklarınıza daha sıcak bir etki yansıtın. 

Tırnaklarında suluboya etkisi isteyen hanımlarımız için ise memnun kaldığım Magic Effects Lace tırnak cilasını tavsiye ediyorum. Özellikle genç kızlarımız bu ojelerimizi çok sevecekler. Avon'a dair sormak istediğiniz soruları ya da kayıt olmayı düşünenler bana blogun sağ kısmında bulunan mail kısmından ulaşabilir. Aşağı kısmada sizler için bilgilerimi bırakıyorum. Ojerimizi denemeyi unutmayın mutlu kalın..

Avon'da devrim ONLİNE kayıt olup sizde Avon ailemizde yerinizi alabilirsiniz
ONLİNE KAYIT İÇİN TEMSİLCİ NUMARAM: 03990042
E-mail: g.beden@hotmail.com
https://kozmetik.avon.com.tr/magaza/gulbedensalci
@Fotoğrafların izinsiz kullanılması yasaktır.

2 yorum:

  1. Gri olan gerçekten harikaymış ☺️ Bloguma beklerim şekerim 😍 merveninevinden.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. blogunu takip ediyorum :) çok güzel tatlım tavsiyelerin ;)

    YanıtlaSil