27 Ocak 2016 Çarşamba

Anew Göz Çevresi Bakım Kremi

Anew Göz Çevresi Bakım Kremi
Anew Göz Çevresi Kremi
Herkese Merhaba,

Göz çevresi bakımı hakkında bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim. Göz çevresindeki cilt, ince ve çok hassastır. Bu nedenle yaşlanma belirtilerini daha hızlı gösterir. Bu sorunu çözmek için doğru bir krem seçmek çok önemli. Bu nokta da size yardımcı olacak etkileyici ve doğru bir kreme ne dersiniz?

İşte Avon'un sizler tarafından en çok tercih edilen ve sevilen kremi ANEW CILINICAL  INFINITE LİFT ikili göz çevresi bakım kremi. Göz üstü jeli kaş altına uygulanmak da sarkmaları toparlamaktadır.

Göz altı kremi ise koyu renk halkalara karşı etkindir üstelik kaz ayağı bölgesindeki oluşmuş ince çizgileri toparlayarak daha sıkı bir görünüm elde etmenizi sağlar. Tavsiyem kremin sabah akşam olmak üzere günde iki kez temizlenmiş cilde uygulanmasıdır.
anew clinical infinite lift kullananlar
anew clinical infinite lift
Bu şekilde uygularsanız alacağınız etkide çok daha hızlı ve etkili olacaktır. Göz çevresi kremlerini sadece yüzük parmağınızla bastırmadan hafif dokunuşlarla uygulamanızı öneririm. Krem hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen herkes bana mail yolu ile ulaşabilir. 


Avon'da devrim ONLİNE kayıt olup sizde Avon ailemizde yerinizi alabilirsiniz
ONLİNE KAYIT İÇİN TEMSİLCİ NUMARAM: 03990042
E-mail: g.beden@hotmail.com
https://kozmetik.avon.com.tr/magaza/gulbedensalcı

1 yorum: