27 Ocak 2016 Çarşamba

Avon Mesmerize Parfümleri

Avon Mesmerize Parfüm Fiyatı
Avon Mesmerize Parfüm
Merhaba Hanımlar,

Sizlere bugün Avon'nun  mesmerize bayan ve erkek parfümünün'den kısaca bahsetmek istedim. Bu parfüm baş döndürücü yoğun gizemli bir koku arayanların adresi.

Bayan parfümün'de farklı koku arayanların tercih edebileceği zarif çiçeklerin ve duygulara hitap eden odunsu noktaların karışımından oluşan oryantal, çiçeksi bir kokuya sahiptir.

Erkek parfümü baharat kokularını sevenlerin tercih edeceği içerisinde turunçgil ve zengin odunsu kokularla sarmalanmış oryantal ve baharatlı etkileyici bir parfümdür. 

Sevgililer gününe özel fiyat kampanya 2 kataloğunda herhangi 2 adet parfüm sadece 62.95 TL satışta. Sevdiklerinize bu özel günde güzel bir koku hediye etmeye o zaman ne dersiniz? Üstelik 2 adet parfümümüzün fiyatı da oldukça uygun bir fiyat seçeneğine sahipken.

Detaylı bilgi edinmek isteyen sorularını bana mail adresimden atabilir. Temsilci olmak isteyenler, Avon'a dair merak edilen her ürünle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için yapmanız gereken tek şey sorularınızı bana yönlendirmek..

Avon'da devrim ONLİNE kayıt olup sizde Avon ailemizde yerinizi alabilirsiniz

ONLİNE KAYIT İÇİN TEMSİLCİ NUMARAM: 03990042
E-mail: g.beden@hotmail.com
https://kozmetik.avon.com.tr/magaza/gulbedensalcı

2 yorum:

  1. kokusuda şişesi kadar güzel mi ? Bu arada Blog keşif etkinliğinden geliyorum. Sizi takibe aldım bloğuma da bekliyorum bloğum için tık tık

    YanıtlaSil
  2. Ben siparş vermek istiyorum ama

    YanıtlaSil